Om os - CrystalTravel.dk

Om os

Crystal Travel er det førende pan-europæiske flagskibsrejsende selskab Moresand Group of Companies. Det er den største online rejseportale, der tilbyder online rejse- og tourløsninger til Storbritannien. At være et fremtrædende navn i rejsearen tilbyder det et varieret udvalg af rejseprodukter, der inkluderer flybilletter fra mere end 150 flyselskaber, 65.000+ hoteller, pakkerejser til din ønskede destination, biludlejning, rejseforsikring og andre rejsetilskud.

År med loyal service, succes og akklamation har ophøjet Moresand Group til at blive opført blandt de "1000 mest inspirerende små og mellemstore virksomheder" fra London Stock Exchange, der har yderligere forbedret selskabet til at forme sig selv som et af de mest betroede rejseselskaber Af Det Forenede Kongerige. Den 17. december 2014 har vi fået den ultimative anerkendelse fra INVESTEC "Moresand Limited placeret i Investec Mid-Market 100 liste over hurtigst voksende britiske virksomheder".

Andre rejsemærker af Crystal Travel omfatter Sam Travel, Air Travel Guru, Flybilletter til Indien og Air Travel Guide. Vi er stolte af vores passion for rejse, tilskynde mindeværdige oplevelser og første klasses kundetilfredshed. Du kan benytte vores tjenester online, via telefonkonversation og fra vores forretninger i Central og East London.

Virksomhedens baggrund

Som en del af Moresand-koncernen Crystal Travel blev grundlagt i 1986. Det er en velkendt rejsebureau, der ligger i gåafstand fra Oxford Circus i hjertet af London. Crystal Travel er registreret i England og Wales under nummer 2114691 og har IATA og ATOL (3517) certificering udstedt af Civil Aviation Authority, der leverer ATOL Beskyttelse af rejsepakker, herunder fly og andre rejseplaner. Crystal Travel er det officielle rejsebureau for over 84 flyselskaber, der giver den bedste pris for maksimale internationale flyselskaber fra forskellige afgangssteder.


Vores historie

Til service med verdensklasse faciliteter og assistance til kunder og verdensomspændende rejsende, er Crystal Travel blevet tildelt mange gange i de seneste 29 år af forskellige flyselskaber. Se på hylderne af trofæer nedenfor:

Webstar Creative 2003 - måske jeg [pris] Webstar Creative 2006 - Presto [Ærlig omtale] Webstar Creative 2009 - Mail My Day [Award] Golden Arrow 2012 - FreshMail [Ærlig omtale] E-handel Awards 2013 - FreshMail [Nomination]
Webstar Creative 2015 - FreshMail [Award]


Vision

"Vi stræber efter at skabe et stærkt band med vores kunder, der nyder at rejse og give dem de bedste muligheder og muligheder for at udforske skønheden i verden ved at nå ud med utallige tilbud og tilbud på fly og feriepakker. ”

Mission

"Vores Motto: One-stop løsning til alle dine rejsebehov. ”


Crystal Travel er til tjeneste for

Servering med rejsetilfredshed i over 29 år

Vi har betjent vores kunder med yderste pleje og førsteklasses service i mere end 29 år. Med en fortløbende servicestatistik har vi lavet en almindelig rejseoplevelse til den mest mindeværdige oplevelse af deres liv.

Bedste service garanteret

Book med Crystal Travel, og du får alt gjort, før du selv kan tænke. Med en hær af dedikerede rejseeksperter med stor erfaring med at betjene kunder med en dejlig oplevelse, bestræber vores team en fremragende oplevelse at bestille med krystalrejser

ATOL- og IATA-beskyttelse

Når du har reserveret hos os, er din rejse beskyttet med IATA og ATOL. Hvilket betyder, at du ikke er strandet væk fra dit hjemland samt alle dine transaktioner foretaget online er beskyttet IATA.

One Stop Travel Shop

På Crystal Travel får du glæden ved at bestille ikke kun fly, men ferie, hoteller og meget mere med lethed. Ring til os +45 89 88 78 79 Og udfør dine rejseplaner til bekræftet booking i et øjeblik.

Bedste prisforsikring

Vi på Crystal Travel sætter vores bedste for at få den mest sammenlignende pris til fly og feriepakker, mens de dækker destinationer over hele verden. Ved hjælp af en stor binding med vores leverandører og flyselskaber, gør vi din drøm tur inden for dit budget uden besvær.

Vores klan